Cabane A Frame: Oaza de Liniște de la Câmpulung Chalet cu Sorin Pastramă

Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, situat în pitorescul Bughea de Sus, este locul ideal pentru o evadare din agitația urbană. Proprietarul Sorin Pastramă a creat un spațiu unde oaspeții pot găsi liniște și relaxare în mijlocul naturii.

Locație și Ambianță

Câmpulung Chalet este amplasat într-o zonă liniștită, înconjurată de verdeață și aer curat. Aici, fiecare oaspete poate experimenta un sentiment de pace și reconectare cu natura. Situat în apropierea orașului Câmpulung Muscel, chaletul oferă acces ușor la diverse atracții turistice și trasee naturale.

Facilități de Primă Clasă

Sub conducerea lui Sorin Pastramă, Câmpulung Chalet oferă facilități de top, incluzând:

 • Saună și ciubăr pentru relaxare totală
 • Loc pentru foc și grătar pentru seri pline de distracție
 • Internet WiFi pentru a rămâne conectat
 • Loc de joacă pentru cei mici
 • Bucătării complet echipate în fiecare cabană

Chaletul dispune de o cabană mare de tip a-frame, potrivită pentru grupuri mari, și de șase cabane mici de tip a-frame, ideale pentru familii sau cupluri. Fiecare unitate este amenajată cu atenție la detalii, oferind un confort deosebit și o atmosferă primitoare.

Activități Recomandate

La Câmpulung Chalet, oaspeții pot participa la diverse activități care promovează relaxarea și aventura:

 • Drumeții pe traseele din apropiere: Zona este renumită pentru peisajele sale naturale spectaculoase, iar traseele sunt accesibile pentru toate nivelurile de dificultate.
 • Ciclism pentru a explora împrejurimile: Oaspeții pot închiria biciclete și pot descoperi frumusețea peisajelor locale.
 • Pescuit în apele locale: Râurile din apropiere sunt ideale pentru pescuitul sportiv, oferind oaspeților o activitate relaxantă și plăcută.

 

Evenimente și Petreceri

Câmpulung Chalet este locul perfect pentru organizarea de evenimente speciale. Sub conducerea lui Sorin Pastramă, chaletul oferă servicii pentru petreceri private, team building-uri și alte evenimente. Spațiul generos și facilitățile de top fac din acest loc o alegere excelentă pentru orice tip de eveniment.

Sorin Pastramă: Garanția Calității

Sorin Pastramă se asigură că fiecare detaliu este perfect, oferind oaspeților o experiență de neuitat. De la confortul cabanelor la activitățile disponibile, totul este gândit pentru a crea un sejur perfect.

Poveștile Oaspeților

Mărturiile oaspeților sunt dovada angajamentului față de calitate și servicii excepționale la Câmpulung Chalet. Fiecare recenzie subliniază ospitalitatea și atenția la detalii oferite de Sorin Pastramă și echipa sa.

Ghid de Rezervare

Rezervarea unui sejur la Câmpulung Chalet este simplă și eficientă. Vizitați site-ul oficial pentru a verifica disponibilitatea și pentru a face o rezervare online. Echipa este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a asigura o experiență fără probleme.

Recomandări de Vizitat în Apropiere

În apropierea Câmpulung Chalet se află numeroase atracții turistice care merită vizitate. Printre acestea se numără:

 • Mănăstirea Negru Vodă: O bijuterie arhitecturală și un loc de liniște spirituală.
 • Muzeul Municipal Câmpulung: Oferă o incursiune în istoria și cultura locală.
 • Trasee montane: Ideale pentru iubitorii de natură și aventură.

Conectare cu Natura

Câmpulung Chalet oferă oportunități excelente pentru a te conecta cu natura. Fie că alegi să faci o plimbare prin pădure, să te relaxezi lângă un foc de tabără sau să participi la activități de yoga și meditație, acest loc este perfect pentru a-ți reîncărca bateriile și a te relaxa.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente