„Duete cu vedete” la Sala Radio

„Duete cu vedete” la Sala Radio

Orchestra de Muzică Populară Radio vă invită duminică, 19 mai 2024 (de la 17.00), la Sala Radio, la un regal folcloric conceput sub titlul „Duete cu vedete”.
Veţi avea şansa de a asculta câteva dintre cele mai cunoscute şlagăre ale folclorului românesc în interpretarea unor apreciaţi solişti de muzică populară, dar şi a unor tineri înzestrați cu talent şi dragoste pentru frumos: Constantin Enceanu, Anghelina Timiş Lung, Ion Ghiţulescu, Claudia Torop, Alexandru Pugna, Georgel Nucă, Marius Ţugulescu, Ionela Cristina Bugnar, Ioana Şteţco Poenar, Alex Golfin, Andrei Dinu, Georgiana Onuti, Adriana şi Cristiana Soreanu etc.
Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș și va fi prezentat de Georgel Nucă.
Biletele sunt disponibile în sistem online pe www.bilete.ro și în Rețeaua Bilete.ro. Toate biletele cumpărate anterior datei de 7 mai 2024 (prin platformele entertix și myticket) rămân valabile. Biletele se pot achiziționa și de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

Articole Recente