Estetică și Funcționalitate la Paromed Dental: Cum Revoluționează Irina Dedeu Sănătatea Orală

Paromed Dental

O Clinică Stomatologică de Top în București

Paromed Dental, sub conducerea vizionară a CEO-ului Irina Dedeu, se distinge ca una dintre cele mai avansate clinici stomatologice din București. Cu o gamă largă de servicii stomatologice, echipa dedicată și tehnologiile de ultimă generație, Paromed Dental asigură tratamente personalizate și rezultate de excepție pentru pacienți.

Inovație în Estetica Dentară

Unul dintre domeniile în care Paromed Dental excelează este estetica dentară. Cu tratamente de albire a dinților, fațete dentare și reconturare gingivală, clinica oferă soluții pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului. Utilizând materiale de înaltă calitate și tehnici moderne, fiecare procedură este concepută pentru a oferi rezultate naturale și durabile.

Irina Dedeu  a fost un pionier în adoptarea celor mai recente tehnologii și proceduri estetice, asigurându-se că fiecare pacient beneficiază de cele mai bune soluții disponibile. Albirea profesională a dinților, fațetele dentare din porțelan și bonding-ul dentar sunt doar câteva dintre opțiunile oferite pentru a transforma și îmbunătăți zâmbetul pacienților.

Protetică Dentară Avansată

Paromed Dental oferă soluții de protetică dentară pentru pacienții care necesită înlocuirea dinților pierduți. Realizarea de coroane, punți și proteze dentare este efectuată cu precizie și atenție la detalii, utilizând materiale de ultimă generație pentru a asigura confortul și funcționalitatea optimă. Fiecare proteză este personalizată pentru a se potrivi perfect cu anatomia și nevoile fiecărui pacient.

Servicii de Ortodonție pentru Toate Vârstele

La Paromed Dental, ortodonția este abordată cu profesionalism și dedicare, oferind tratamente pentru corectarea alinierii dinților și a mușcăturii. Aparatele dentare, fie ele fixe sau mobile, sunt adaptate nevoilor individuale ale pacienților, asigurând un zâmbet frumos și sănătos. Sub îndrumarea Irinei Dedeu, clinica utilizează cele mai recente tehnici și tehnologii pentru a oferi tratamente eficiente și confortabile.

Endodonție: Tratamentul de Canal Eficient

Tratamentul de canal, cunoscut și sub numele de endodonție, este esențial pentru salvarea dinților grav afectați de carii sau infecții. La Paromed Dental, aceste tratamente sunt realizate cu precizie și atenție la detalii, utilizând echipamente moderne care permit vizualizarea detaliată a canalelor radiculare. Astfel, clinica asigură păstrarea sănătății dentare pe termen lung și evitarea extracției dentare inutile.

Abordarea Holistică a Sănătății Orale

Irina Dedeu promovează o abordare holistică a sănătății orale, punând accent pe prevenție și educație. Pacienții sunt încurajați să participe activ la menținerea sănătății lor dentare prin vizite regulate pentru igienizări profesionale și utilizarea produselor de îngrijire orală la domiciliu. Consilierea personalizată oferită de echipa Paromed Dental ajută pacienții să înțeleagă importanța unui stil de viață sănătos și a unei igiene orale corespunzătoare.

Educație și Formare a Irinei Dedeu

  • 2007 – 2013: Diplomă de Medic Dentist – Universitatea de Medicină și Farmacie UMF “Carol Davila” București.
  • 2013 – Decembrie 2016: Medic rezident în cadrul disciplinei de Parodontologie – Universitatea de Medicină și Farmacie UMF “Carol Davila” București.
  • Martie 2014: obținerea diplomei de Medic Specialist Parodontolog – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București.
  • Februarie 2019 – Noiembrie 2019: Master teoretic și practic în Parodontologie la Universitatea San Raffaele, Milano.

Cursuri și Simpozioane

Irina Dedeu a participat la numeroase cursuri și simpozioane internaționale, acumulând cunoștințe și experiență valoroasă în parodontologie și stomatologie:

  • EuroPerio 8, Londra, Anglia, iunie 2015.
  • International Symposium “Soft Tissue Management around Teeth and Implants”, Firenze, Italia, februarie 2018.
  • Congresul Internațional de Parodontologie “EuroPerio 9”, Amsterdam, Olanda, iunie 2018.
  • Master Course in Regenerative and Plastic-Esthetic Periodontal Surgery, Universitatea din Berna, Elveția, iunie 2017.

Locație și Program

Situată pe Calea Călărași 253, clinica Paromed Dental este ușor accesibilă pentru pacienții din București. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 11:00 și 19:00, oferind astfel flexibilitate pentru programările pacienților.

Pentru programări sau urgențe, pacienții pot contacta clinica la numărul de telefon +40 773 751 546 sau prin email la office@paromed-dental.ro.

 

Sub conducerea Irinei Dedeu, Paromed Dental s-a impus ca un lider în domeniul stomatologiei din București. Cu o abordare integrată, echipă de specialiști dedicați și tehnologie de ultimă generație, clinica oferă servicii stomatologice de top, asigurând sănătatea și frumusețea zâmbetului pacienților săi. Indiferent de nevoile stomatologice, pacienții pot fi siguri că la Paromed Dental vor găsi soluții personalizate și de înaltă calitate.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente