Andreea Esca, prezentatoare la știrile Pro TV: Biografie, Avere și Afaceri

prezentatoarea

Andreea Esca este cea mai cunoscută jurnalistă română, prezentatoare TV și realizatoare la Știrile ProTV. Ea și-a început cariera la SOTI în anul 1992 și a devenit prezentatoare la ProTV în 1995.

Este cunoscută pentru salutul său specific, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România și este implicată în numeroase campanii de binefacere în calitate de ambasador al fundației “Renașterea”.

A primit numeroase premii, printre care premiul pentru cel mai bun prezentator de știri și premiul “Femeia Anului”. Este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii, Alexia și Aris.

Cariera TV a Andreei Esca, prezentatoare a știrilor Pro TV

Înainte de a prelua frâiele Știrilor ProTV, Andreea Esca și-a început cariera în domeniul TV ca prezentatoare la SOTI în 1992. Ulterior, a lucrat la Europa FM, unde a realizat emisiunea radio “La radio cu Andreea Esca”. De asemenea, ea conduce o revistă de lifestyle feminin. Andreea Esca a efectuat un stagiu la CNN și a făcut multă muncă și cercetare de teren pentru a-și dezvolta abilitățile de jurnalistă.

Andreea Esca a pornit pe drumul carierei în televiziune încă din anul 1992, când a debutat ca prezentatoare la SOTI. De-a lungul timpului, a parcurs diverse etape profesionale în mediul media, ceea ce i-a adus expertiză și notorietate în domeniu. După experiența sa la SOTI, Esca a continuat să-și construiască cariera în radio, fiind prezentatoare la Europa FM și realizând emisiunea radio „La radio cu Andreea Esca”. Această etapă i-a permis să-și consolideze abilitățile de comunicare și întâlnirea cu diverse personalități.

„Experiența la Europa FM m-a ajutat să învăț să mă exprim mai bine și să dezvolt abilitățile de interviu. A fost o perioadă valoroasă în care am cunoscut oameni fascinanți și am învățat multe despre lumea media și comunicare.” – Andreea Esca

Însă adevărata ascensiune a Andreei Esca în cariera TV a avut loc în momentul în care a devenit prezentatoare la ProTV, în anul 1995. Aici și-a dezvoltat stilul caracteristic și a câștigat popularitatea de care se bucură în prezent. Calitatea ei în modul de a prezenta știrile și implicarea personală în informarea publicului i-au adus un număr mare de fani.

Revista de lifestyle și pasiunea pentru jurnalism

Pe lângă activitatea sa în televiziune, Andreea Esca este și fondatoarea și editorul revistei „Andreea Esca”. Aceasta este o publicație de lifestyle feminin care se bucură de popularitate în rândul cititoarelor.

„Am dorit să aduc o publicație originală și de calitate pe piața din România. Revista îmi oferă oportunitatea de a explora subiecte variate și de a aborda diverse tematici care sunt relevante pentru femei.” – Andreea Esca

Jurnalismul este o pasiune puternică pentru Andreea Esca și ea și-a demonstrat în mod constant profesionalismul și dedicarea față de acest domeniu. Roxana Cibochi, redactor-șef al revistei „Andreea Esca”, subliniază că Andreea Esca se implică personal în procesul de realizare a revistei și selectarea subiectelor.

Premii obținute de Andreea Esca

Andreea Esca a primit numeroase premii pe parcursul carierei sale, printre care se numără premiul pentru cel mai bun prezentator de știri în anii 2001, 2002 și 2003. Ea a primit premiul “Femeia Anului” în 2003 și premiul de excelență/strong> al revistei TV Mania în 2008. De aseamenea, a fost premiată de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) și a fost desemnată “Cel mai iubit om de televiziune” în anul 2003.

Viața personală a Andreei Esca

Andreea Esca, în afara carierei sale de succes în jurnalism, are o frumoasă viață personală alături de soțul ei, Alexandre Eram, și cei doi copii ai lor, Alexia și Aris.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 20 de ani și formează un cuplu solid și fericit. Aceștia sunt un exemplu de succes în viața de familie, reușind să construiască o relație bazată pe iubire și înțelegere reciprocă.

Alexandre Eram este cunoscut pentru afacerile sale în domeniul cosmeticelor. El este acționar majoritar al unor magazine specializate în comercializarea produselor cosmetice profesionale, având un rol important în industria frumuseții.

Andreea Esca și Alexandre Eram dețin mai multe proprietăți imobiliare, inclusiv o vilă în București și o casă amplasată pe malul pitoresc al lacului Snagov. Aceste proprietăți reflectă stabilitatea și succesul conjugal pe care cei doi îl au.

Aventura lor în viața de familie este amplificată de prezența celor doi copii, Alexia și Aris. Cei doi reușesc să se ocupe de carieră, dar în același timp acordă o atenție deosebită educației și dezvoltării copiilor lor, creând un mediu familial echilibrat.

Prin abilitățile lor de organizare și iubire, Andreea Esca și Alexandre Eram au reușit să construiască o viață personală fericită și să rămână un cuplu model pentru mulți tineri care își doresc să îmbine cu succes cariera și viața de familie.

Avere Andreea Esca

Pe lângă salariul său ca prezentatoare TV, Andreea Esca și Alexandre Eram au o avere impresionantă. Cei doi au investit masiv în domeniul imobiliar în ultimii 15 ani. Aceștia dețin o vilă în București, o casă în zona Armenească și o vilă pe malul lacului Snagov.

De asemenea, ei au un hotel în Cluj-Napoca și mai multe case în Porumbacu de Sus, pe care le-au transformat în pensiuni. Andreea Esca deține și o firmă în domeniul producției cinematografice și video, iar Alexandre Eram deține mai multe magazine de produse cosmetice profesionale în România și în străinătate.

FAQ

Care este cariera Andreei Esca?

Andreea Esca și-a început cariera la SOTI în anul 1992 și a devenit prezentatoare la ProTV în 1995. Ea a mai lucrat la Europa FM, unde a realizat emisiunea radio “La radio cu Andreea Esca”. De asemenea, ea conduce o revistă de lifestyle feminin.

Ce premii a obținut Andreea Esca?

Andreea Esca a primit numeroase premii pe parcursul carierei sale, printre care se numără premiul pentru cel mai bun prezentator de știri și premiul “Femeia Anului”. Ea a fost premiată de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) și a primit premiul de excelență al revistei TV Mania.

Ce informații sunt disponibile despre viața personală a Andreei Esca?

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii, Alexia și Aris. Cuplul este împreună de 20 de ani și au reușit să clădească o relație solidă.

Avere Andreea Esca și Alexandre Eram

Pe lângă salariul său ca prezentatoare TV, Andreea Esca și Alexandre Eram au investit masiv în domeniul imobiliar în ultimii 15 ani. Cei doi dețin o vilă în București, o casă în zona Armenească și o vilă pe malul lacului Snagov. Dețin și un hotel în Cluj-Napoca și mai multe case în Porumbacu de Sus, pe care le-au transformat în pensiuni. În plus, Andreea Esca deține o firmă în domeniul producției cinematografice și video, iar Alexandre Eram deține mai multe magazine de produse cosmetice profesionale în România și în străinătate.

BusinessWoman.ro

Articole Recente